TDS – Seminář

17.09.2020 07:45

Do Mariánských Lázní byli pozváni počátkem září ředitelé technických služeb z Česka na dvoudenní akci, kterou organizoval Technický a dopravní servis pod hlavičkou „Sdružení komunálních služeb“. Akci sponzorovali  hlavní partneři : firma TECHNOCAR s.r.o., LAMBERGA  s.r.o., CONTENUR s.r.o.  a IGRO s.ro. . Dalšími partnery byli lázeňská společnost Ensana, Golf club Royal, Správa městských sportovišť, Skiareál Mariánky, Miniaturpark Boheminium, Restaurace Golf, kočárová doprava , vláček dopravního podniku, Nová Karna.

Hlavním bodem programu byl seminář o bezpečnosti na dětských hřištích. Semináře  v Mariánských Lázních se zúčastnilo  50 zástupců technických služeb z Česka, kteří se na závěr akce velmi kladně vyjadřovali k prostředí, organizaci , k zajímavému programu i  ke skvělým službám nejen v lázeňském hotelu , ale i na dalších místech , které byly doplňkovým programem akce. Účastníci se také nadšeně vyjádřili k čistotě a krásám Mariánských Lázní. Celá akce tedy byla výbornou reklamou našemu lázeňskému městu a poděkování patří nejen účastníkům z celé republiky, ale i přednášejícím a v neposlední řadě sponzorům a partnerům akce za vysokou úroveň nejen poskytovaných služeb, ale i vstřícnost personálu a všem aktérům, kteří se na zdárné akci podíleli.

Někteří  účastníci projevili zájem  se do Mariánských Lázní vrátit s rodinou na výlet či prodloužený víkend. Jeden z  ředitelů , který ještě nebyl nikdy  v Mariánských Lázních se vyjádřil, že zde určitě není naposled, protože Mariánské Lázně jsou nejhezčím městem  v republice. Takové hodnocení našeho lázeňského města velmi potěší.

 

 

Ředitel TDS

Javůrek Daniel